Temari + Supòsits pràctics Pedagogia...

Temari + Supòsits pràctics Pedagogia Terapèutica (Catalunya)

_0009142_0004287
Descuento librerías

Recuerda que debes iniciar sesión para ver precios y comprar.

Como librería el precio mostrado ya incluye un 20% de descuento aplicado.

AVISO IMPORTANTE SOBRE MATERIAL DE OPOSICIONES

Antes de realizar cualquier pedido relacionado con material de oposiciones, llámenos al 610 900 111 para garantizar conocer todos los detalles relacionados con la actualización del material y adecuación a los continuos cambios que se producen.

INFORMACIÓN SOBRE DEVOLUCIONES

Educalia ofrece a las librerías la posibilidad de realizar devoluciones en determinados libros. Llámenos al 610 900 111 para saber todos los detalles.

 

Aquest paquet comprèn:

 

  1. Temari actualitzat amb normativa LOMLOE 2023. Les últimes versions actualitzades i resumides tenen una mitjana de 6 folis per tema, unes 12 pàgines. Els temes són curts, clars i ajustats a les 2 hores. Tenen introducció, desenvolupament, propostes i intervenció educativa, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia. El temari conté annexos teòrics i didàctics complementaris en format digital, juntament amb material de tècniques d'estudi i comunicació.
  2. L'última versió d'aquest llibre de supòsits va ser millorada i ampliada l'octubre del 2020 per a totes les comunitats, i la versió per a Catalunya i la Comunitat Valenciana el novembre del 2020. Hi ha una versió complementària per a Madrid de l'octubre del 2019, que es pot demanar en el paquet o de manera individual. El llibre realitzat per diferents preparadors i preparadores s'ha anat ampliant fins el 2021, amb 27 supòsits pràctics amb la seva resolució i desenvolupament. Inclou supòsits de situacions pràctiques per resoldre i supòsits de preguntes curtes per contestar, ajustats a les 2 hores de durada. Cal destacar que totes les discapacitats ubicades a infantil, primària i secundària estan incloses i desenvolupades, i s'han revisat totes les normatives LOMCE de totes les comunitats, sobretot comunitats com Catalunya, València, Madrid, Múrcia, Andalusia, etc. A partir del setembre del 2021 s'actualitzarà a la LOMLOE i s'enviarà la seva ampliació sense cost.
  3. Aquest paquet inclou l'actualització LOMLOE i la millora de continguts sense cost durant dos anys. 
No reviews
Artículo añadido a la lista
Artículo añadido a la comparación