Manual teoricopràctic de fonètica...

Manual teoricopràctic de fonètica catalana

_0010154
Descuento librerías

Recuerda que debes iniciar sesión para ver precios y comprar.

Como librería el precio mostrado ya incluye un 20% de descuento aplicado.

AVISO IMPORTANTE SOBRE MATERIAL DE OPOSICIONES

Antes de realizar cualquier pedido relacionado con material de oposiciones, llámenos al 610 900 111 para garantizar conocer todos los detalles relacionados con la actualización del material y adecuación a los continuos cambios que se producen.

INFORMACIÓN SOBRE DEVOLUCIONES

Educalia ofrece a las librerías la posibilidad de realizar devoluciones en determinados libros. Llámenos al 610 900 111 para saber todos los detalles.

 

En l'aprenenatge de qualsevol llengua, el fet de pronunciar la paraula adequadament per tal que aquesta sigui reconeguda i entesa entre tots els parlants esdevé fonamental. D’aquí la importància de la fonètica, en la qual intervé un aparell fonador, unes cordes vocals i una coordinació muscular precisa que només l’ésser humà posseeix. I és la  transcripció fonètica el sistema que permet reproduir gràficament els sons de la llengua parlada per tal de conèixer i reconèixer    els sons d’una llengua per pronunciar-los correctament.

 

Aquest manual de fonètica catalana esdevé imprescindible per als estudiants de Batxillerat i per altres professionals d'altres disciplines, atès que la fonètica forma part del temari. estudiar, però també per tots aquells professionals i altres estudiants universitaris que vulguin aprofundir en la fonètica, perquè per transcriure correctament un so, cal dominar unes regles fonètiques ja establertes. Per tant, saber la fonètica teòrica ens ajudarà a ser  més resolutius en la pràctica i, fins i tot, podem reconèixer les pròpies errades fonètiques que cometem diàriament per corregir-les posteriorment. També els lectors poden trobar les eines necessàries per aprendre a transcriure fonèticament seqüències de la nostra llengua, ja siguin sons aïllats, sons en un conjunt de mots o bé frases, sempre des del dialecte del català central com a base teòrica.

No reviews
Artículo añadido a la lista
Artículo añadido a la comparación