Temari + Supòsits + PD tipus 1...

Temari + Supòsits + PD tipus 1 Formació i Orientació Laboral (versió Catalunya)

_0010813_0010738_0010959_0009133_PD_FOL_CAT
Descuento librerías

Recuerda que debes iniciar sesión para ver precios y comprar.

Como librería el precio mostrado ya incluye un 20% de descuento aplicado.

AVISO IMPORTANTE SOBRE MATERIAL DE OPOSICIONES

Antes de realizar cualquier pedido relacionado con material de oposiciones, llámenos al 610 900 111 para garantizar conocer todos los detalles relacionados con la actualización del material y adecuación a los continuos cambios que se producen.

INFORMACIÓN SOBRE DEVOLUCIONES

Educalia ofrece a las librerías la posibilidad de realizar devoluciones en determinados libros. Llámenos al 610 900 111 para saber todos los detalles.

 

Aquest paquet comprèn:

  1. Temari amb la nova normativa - actualitzat al 2024tant pels canvis constants en la normativa laboral, com per millores significatives en els temesAquest temari de qualitat consta de tres volums diferenciats, en versió en castellà i català. El primer volum correspon al bloc d'orientació (1-20); el segon volum correspon al bloc de dret i seguretat social (21-39); i el tercer bloc correspon al bloc d'economia i organització d'empreses (40 al 69). Aquest material es pot adquirir per volums o de forma conjunta (més econòmic). Els temes són curts i clars, amb una extensió mitjana de 6 folis, incloent índex, introducció, desenvolupament, conclusió, bibliografia, webgrafia i normativa legal.
  2. Aquest llibre de supòsits conté una segona edició nova del març del 2020, i la seva actualització del març del 2021. Té una extensió de 220 pàgines, en versió en castellà i català. Apareixen els supòsits diferenciats per blocs de contingut amb la seva resolució, ubicant supòsits de diferents comunitats i utilitzant supòsits d'elevada dificultat. Hi ha un llibre de supòsits pràctics del 2020 amb la seva resolució, específic per a Catalunya.

  3. La programació i les unitats didàctiques desenvolupades per a FOL de cicles, PRL o Emprenedoria que s'inclouen, consten d'un contingut provat en oposicions. Conté una programació en format Word, amb les seves defenses orals de les 6, 9, 12 o 15 unitats didàctiques segons l'especialitat, la comunitat o la convocatòria, en català i castellà, segons les comunitats. El material, en format modificable i imprimible, acostuma a contenir annexos legislatius i complementaris a les defenses, que acostumen a estar ajustades al temps real d'exposició segons la convocatòria d'oposicions.
No reviews

Los clientes que adquirieron este producto también compraron:

Artículo añadido a la lista
Artículo añadido a la comparación