Temari + Supòsits pràctics Física i...

Temari + Supòsits pràctics Física i Química (Catalunya)

_0008146_0007504_0006039_0008570
Descuento librerías

Recuerda que debes iniciar sesión para ver precios y comprar.

Como librería el precio mostrado ya incluye un 20% de descuento aplicado.

AVISO IMPORTANTE SOBRE MATERIAL DE OPOSICIONES

Antes de realizar cualquier pedido relacionado con material de oposiciones, llámenos al 610 900 111 para garantizar conocer todos los detalles relacionados con la actualización del material y adecuación a los continuos cambios que se producen.

INFORMACIÓN SOBRE DEVOLUCIONES

Educalia ofrece a las librerías la posibilidad de realizar devoluciones en determinados libros. Llámenos al 610 900 111 para saber todos los detalles.

 

Aquest paquet comprèn:

  1. Aquest temari estarà acabat al febrer del 2020 i té una actualització completa de millora de continguts i normativa al llarg de l´estiu del 2022, té tres volums i versió en castellà i català. Aquest temari curt, resumit, clar i ajustat a les dues hores té una mitjana per tema de 5 folis (10 pàgines). El temari es desenvolupa a través d’una introducció, desenvolupament, conclusió, legislació, bibliografia i webgrafia. Aquest temari de qualitat es pot comprar de forma conjunta (més econòmica) o per volums. Cada volum té una mitjana de 25 temes aproximadament amb les seves il·lustracions, text i formulacions corresponents. 
  2. El llibre de supòsits pràctics versió totes la comunitats va ser acabat i ampliat al llarg del 2020. Al Juliol del 2021 surt  una versió nova amb part pedagògica exclusiva per a Catalunya.Aquest material de gran extensió té uns 1000 problemes amb el seu solucions i la seva explicació. El material està distribuït per nivells de dificultat i en Física i Química.El segon llibre versió Catalunya inclou supòsits pedagògics amb la seva resolució adreçats a la normativa catalana i a la resolució competencial.

No reviews

Los clientes que adquirieron este producto también compraron:

Artículo añadido a la lista
Artículo añadido a la comparación